• Standaard

Equilibrium beëindigt activiteiten

Net 23 jaar geleden waagden we de sprong - ik geloof dat mijn passie voor sport, bewegen, het menselijk lichaam en de voldoening om mensen iets bij te brengen doorslaggevend waren om een risicovol avontuur te durven aanvatten - en we waren in exact dezelfde periode (juni/juli 1994) vol enthousiasme plannen aan ’t uitwerken om Equilibrium inhoudelijk vorm te geven.

Dat voelde intuitief goed aan! Ik zou doen waarvoor ik in de wieg gelegd was en geloof me, ik heb heel de tijd gedaan wat ik graag deed nl. ondernemen en coachen!

Je passie en je intuitie volgen … dat is wat je bloed sneller doet stromen, wat je vervult van optimisme en tonnen energie geeft. Je zou het ook geluk kunnen noemen!

Toch voelde ik dat het voor mij tijd was om op zoek te gaan naar een andere betekenis, naar de tijd nemen om ergens anders van te genieten …

Maar het Equi-team, vooral onder impuls van Bart Stroobants, wilde graag ‘een doorstart’ maken op een andere locatie.
De mogelijkheid, dat op een andere locatie nl. Primaleen in Veltem-Beisem het merendeel van de huidige activiteiten zouden kunnen verdergezet worden, was lange tijd aanwezig . Maar de onderhandelingen betreffende Primaleen liepen eind juni spaak!  Daarmee werd de kans klein dat we in de buurt een locatie zouden kunnen vinden die even veel mogelijkheden biedt dan in het huidige Equilibrium. Heel fijn dat we ook van klanten/leden (of eerder vrienden na 10-15 jaar!) contacten/tips van mogelijke locaties kregen doorgespeeld, maar ook Hotel AXIS bleek uiteindelijk geen mogelijkheid. 

Tenslotte bleek de Vitalac site, op amper 800 m van Equilibrium, mogelijkheden te bieden:
een pop-up ‘Groupstraining Concept & Cycling Studio’ … het project wekte meteen het enthousiasme van ’t Equi-team én enkele leden die absoluut de prettige sfeer in Equilibrium niet wilden gaan missen! Enkele dagen geleden, nl. op 21 juli, kwam alles in een stroomversnelling:  Renate, Rosy, Bart, Erik, Robert en ‘sixpack klant’ Bart Mommens hielden VITALFIT om 12u30 boven de doopvont, bezegelden 3u later samen met Maarten Forceville, Herent’ s schepen van sport én initiatiefnemer van Bar Vital, het akkoord (officieus, maar vandaag volgt ondertekening). Het Equi-team zal voortaan Team Vital.

Dus …  ook in de Pastorijstraat zal er snel en veel zweet vloeien: schilderen,  verbouwen, installeren … want op woensdag 9-10-11 augustus volgt de aftrap van VITAL FIT:
             
               Woensdag    9/8 om 20u30 Cycling met Bart
               Donderdag 10/8 om 20u00 Cycling met Bart
               Vrijdag        11/8 om 19u00 Strong met Rosy

                NB:  je kan deze sessies nog reserveren via de gebruikelijke Equilibrium website;
                         zodra naast de website, facebook pagina ook ’t reserveringssysteem VitalFit actief is
                         zal je een bericht ontvangen.

 Daarom: ga naar www.vitalfit.be en registreer je om alle info te ontvangen of like Vital Fit op facebook

Tenslotte ... wil ik van harte mijn dank betuigen aan de vele leden die ik in de afgelopen jaren heb mogen verwelkomen en begeleiden
én aan alle medewerkers waarmee ik mocht werken om de leden ondersteuning te bieden op weg naar een betere levensstijl en vooral ook de instructeurs die met hun passie en enthousiasme ook de noodzakelijke portie fun hebben toegevoegd!

Nieuws

 • Equilibrium beëindigt activiteiten

  Net 23 jaar geleden waagden we de sprong - ik geloof dat mijn passie voor spo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fit & Gezond

  Fit & Gezond

  Fit & Gezond in 2017, wat betekent dat voor jou?

  Lees meer
 • Groepsfitness

  Groepsfitness

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 27 groepslessen per week, incl. begeleiding

  Lees meer
 • Wellness & Beauty

  Wellness & Beauty

  Kom tot rust en geniet van de wellnessfaciliteiten: jacuzzi, sauna, massage of de zonnestudio

  Lees meer